Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Normaalin palautusoikeuden lisäksi Tyytyväisyystakuu antaa sinulle mahdollisuuden peruuttaa ja palauttaa tuotteita erikseen ilmoitetun tarkistusajan sisällä ennen kuin rahasi tilitetään maksupalvelusta verkkokauppiaalle. Voit hyödyntää Tyytyväisyystakuun toimintoja maksuvahvistukseen linkitetyllä Verkko-ostajan palvelut -sivustolla.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen.
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautus maksaa 7.10€, summa vähennetään sinulle palautettavasta rahasummasta. Mikäli olet ilmoittanut palautuksesta Tyytyväisyystakuun kautta, ei palautukseen tarvitse liittää tilinumeroa.

Palautusosoite:
Corky Things
Verkatehtaankatu 4
20100 Turku

Nouto Siwasta, Valintatalosta, R-Kioskista tai muusta Matkahuollon Pakettipisteestä, eli Lähellä-paketti (toimitusmaksu 6,90€)

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Siwaan, Valintataloon, R-Kioskiin tai muuhun valitsemaasi Matkahuollon Pakettipisteeseen. Sinulle ilmoitetaan paketin saapumisesta tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa. Syötä kassalla paikkakunnan nimi ja valitse haluamasi noutopiste

Nouto Matkahuollosta ja Matkahuollon asiamiespisteestä, eli Bussipaketti (toimitusmaksu 6,90€)

Tilauksesi toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Saat tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa.

Toimitus perille asti, eli Jakopaketti (toimitusmaksu 14,90€)

Voit tilata tuotteet myös suoraan kotiisi. Matkahuolto sopii toimitusajan puhelimitse etukäteen.

Huom! Lähetystä luovutettaessa vastaanottajan on aina todistettava henkilöllisyytensä.

Pin It on Pinterest

Share This

Verkkokauppa on väliaikaisesti suljettu.